Сила,красота и увереност след 40

20170329_202534
НЕ ЩА ДА БЪДА МАШИНА
април 17, 2017
20170617_090422
МИТОВЕ ОКОЛО ТРЕНИРОВКИТЕ С ТЕЖЕСТИ ПРИ ЖЕНИТЕ
юни 17, 2017

Сила,красота и увереност след 40

over_40_biceps

ПО – СИЛНИ И УВЕРЕНИ СЛЕД 40 !

Система за превенция и борба

срещу настъпващите негативни промени в организма след 40

Скъпи приятели, радвам се, че най-сетне успях да намеря свободно време и да завърша първият от поредицата проекти в областта на фитнес лайфстайла. Той е насочен изцяло към Вас – интелигентният и динамичен човек, за да улесни преодоляването на негативните последици от напрегнатото Ви ежедневие, и да повиши Вашата физическата и психическа устойчивост.

Обикновено на днешният ден,подаръците би трябвало да получавам аз,но “традициите не са вече онова,което бяха”.
И в тоя ред на мисли:
Ето го и моят подарък за Вас,приятели!

Да не губим повече време, а да пристъпим към:

ПО-СИЛНИ И УВЕРЕНИ СЛЕД 40 !

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА СИСТЕМАТА?

Накратко – това е комплексна, строго индивидуална стратегия за физическо усъвършенстване, подобряване на здравословното състояние, повишаване на работоспособността, и не на последно място промяна на визията.

Да видим какво става с нашия организъм след 40? За съжаление метаболизмът ни се забавя, което от своя страна води до бързо покачване на теглото, дори и без промяна на хранителните ни навици. Хормоналните промени често предизвикват безсъние, апатия, раздразнителност, депресия. Но…изход има! И за борбата с килограмите, и за контрола над хормоните на помощ идват редовните физически упражнения и подходящото хранене, които извайват тялото, ускоряват метаболизма и повишават имунитета.

Да не забравяме и онези помощници, наречени хранителни добавки, богати на витамини и минерали. Зная, че тази тема е доста коментирана напоследък, но мога да ви уверя, че продуктите, които препоръчвам (обърнете внимание – препоръчвам, а на задължавам) са 100% чисти и натурални и не представляват опасност за здравето. Произведени и сертифициране от най–големите в индустрията компании и международни контролни органи, използващи се от професионални спортни отбори и федерации.

КАК ТОЧНО РАБОТИ СИСТЕМАТА?

След 40 годишна възраст (дори и да не искаме) започват да се появяват симптоми на преумора, на хронични или генетично обусловени заболявания, хормонални промени. Това обаче не е толкова страшно, ако вземем мерки навреме.

Безспорен факт е, че оптималните физически натоварвания водят до редица положителни промени във организма на трениращия. Те подобряват концентрацията и работата на мозъка, дават самочувствие, и помагат при преодоляването на тревога и безпокойство. Как се случва това? След тренировка в организма ни се отделят ендрофини, които ни карат да се чувстваме щастливи. Вслушайте се добре във вътрешния глас на Вашето тяло и работете в посока превенция. Позволете си да се чувствате удовлетворени, позитивни и успешни!

ЩЕ ПОПИТАТЕ КАК ДА СТАНЕ?

Много е лесно. Системата, която предлагам е строго индивидуална, изцяло съобразена с динамиката на Вашия живот и навици. Необходимо е само да подберем правилно Вашата храна и да внесем нужните корекции във физическата ви активност.

КОГА АКО НЕ СЕГА?

Най-важното е да не отлагате! Времето минава. Бизнесът Ви се развива с нужните темпове. Децата Ви са пораснали и не изискват Вашето постоянното присъствие. Сега е моментът да помислите и за себе си. И не смятайте, че това е егоизъм. Напротив – когато се грижите за Вашето здраве и кондиция вие безусловно помагате и на семейството и близките си. Замислете се как! Сигурен съм, че се досещате.

ЗАЩО ТОЧНО БОДИБИЛДИНГ?

Мнозина от вас ще кажат: „Аз спортувам достатъчно, ето играя тенис, футбол, голф…“ Чудесно! Нямам нищо против заниманията с тези спортове, но те изискват подходящи условия, като годишен сезон, място за практикуване, група или партньор. При бодибилдинга тези условия отпадат. Може да се тренира целогодишно и да не забравяме най-важното – той не е в противоречие с нито един спорт! Даже обратното – бодибилдинг тренировките ще ви дадат възможност да надграждате Вашите спортни постижения. Всички използват бодибилдинг упражнения и методики в подготвителния период. А какво точно е бодибилдинг? Хармония, здраве, енергия и кондиция на тялото и ума, симетрия във всички направления, които можете да си представите.

КОЙ ТОЧНО ЩЕ СЕ ПОГРИЖИ ЗА ВАС?

Ако сте готови да заживеете пълноценно, без извинения и оправдания, и имате сериозно отношение към важните неща в своя живот, то тогава до вас неотлъчно ще бъдат нашите ваши треньори по бодибилдинг –

КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ОТ ВАШИЯ ПЕРСОНАЛЕН ТРЕНЬОР?

∙ Индивидуално отношение – ще получите внимание, както в организационен план, така и пряко свързано със самата спортна дисциплина. Вашият треньор ще Ви накара да се почувствате в добронамерена среда, ще Ви помогне при залагането на реалистични цели, и ще бъде съпричастен към постигането им.

∙ Ефективност – Вашият треньор ще разработи специално за нас индивидуална тренировъчна програма, съобразена изцяло с Вашите физическите и психическите особености, здравословното Ви състояние, както и с целите, които преследвате. Така ще бъдете сигурни, че всяко движение е целенасочено, което ви гарантира максимални резултати за единица период.

∙ Възходящо развитие – всяка тренировка развива предишната, така че тялото Ви никога не е в т.нар. „зона на комфорта”. Организмът Ви непрекъснато е предизвикван, както за постигане на желаната цел, така и за поставяне на нови.

∙ Безопасност – Вашият треньор ще следи за правилното изпълнение на всяко упражнение, което минимизира риска от травми и наранявания.

∙ Мотивация и информираност – Вашият треньор ще бъде не само инструктор, но и на модел за подражание, учител, който ще ви мотивира и подкрепя, така, че да се чувствате удовлетворени от себе си и да се стремите към непрекъснато усъвършенстване. Той е Вашият отличен източник на информация, относно принципите на тренировка и хранене.

КАК ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С МЕН

Ако вече сте взели решение да превърнете движението в неизменна част от Вашия живот, то тогава се свържете с мен на посочените координати, за да определим удобен ден и час за консултация. На тази първа среща, ще направим измервания на телесните пропорции и ще начертаем персонален план, по който да работим. Тренировките ще се провеждат в елитни столични фитнес клубове или във домашните ви салони (ако условията го позволяват)

Срещите с мен ще бъдат периодични (един, два пъти в седмицата) за да отчитаме постигнатите резултати и да залагаме нови цели. Убеден съм, че това ще ви мотивира допълнително и ще ви накара да се чувствате ПО – СИЛНИ И ПО – УВЕРЕНИ СЛЕД 40!.

С НАЙ – ИСКРЕНИ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА УСПЕХИ В СПОРТА И ЖИВОТА!

ВАШ ПРИЯТЕЛ,

АНГЕЛ ТРЕНДАФИЛОВ

ДАРИ СПОРТ ЕООД тел. 0897903388 e-mail: angel@bgfit.eu
#посилнииуверенислед40

.author-info {display: none;} .entry-footer {display: none;} .comments-area {display: none;}