BGFIT § ДАРИСПОРТ ЕООД предлагат следните ценови условия за индивидуална работа с клиенти. Едногодишен абонамент за услугата "Персонален треньор"

По тази програма получавате едногодишен абонамент за неограничен брой посещения на предварително избран и уточнен фитнес център, персонален треньор за всяка една от вашите тренировки, разработване на професионален тренировъчен план и хранителен режим, подчинен на медицинско изследване извършено в лицензирана медицинска лаборатория (включва антропометрични измервания, калиперометрия - % подкожни мазнини, телесен състав по 30 показателя, тестване за хранителни непоносимости), изследванията се правят периодично, съобразно вашите цели и моментно състояние, 15-30% отстъпки в магазин за хранителни добавки WEIDER & MULTIPOWER.

Работата по този едногодишен план дава най-голяма гаранция за постигане на желаните цели. Дори и най-елитните спортисти работят по дългосрочни планове, целящи достигане на оптималната спортна форма в точно определен период от годината.

Трябва да се въоръжите с търпение и воля, за да позволите на тялото ви да не изпада в тотални стресови състояния.

Това само ще забави прогреса. Когато се следва дългосрочен план, натоварванията са редуцирани и подчинени на крайната цел. Така неусетно със всяко тримесечие преминавате на следващото ниво и в края на периода резултатите са впечатляващи и гарантирано здравословни.
 

Едногодишен абонамент за услугата "Персонален треньор" По тази програма получавате едногодишен абонамент за неограничен брой посещения на предварително избран и уточнен фитнес

ЦЕНА 4000 лв.

Поръчай
 

Шестмесечен абонамент за услугата "Персонален треньор" По тази програма получавате шестмесечен абонамент за горепосочените услуги от едногодишният пакет.

ЦЕНА 2200 лв.

Поръчай
 

Тримесечен абонамент за услугата
"Персонален треньор" По тази програма получавате шестмесечен абонамент за горепосочените услуги от едногодишният пакет.

ЦЕНА 1200 лв.

Поръчай
 

Едномесечен абонамент за услугата "Персонален треньор" Получавате карта за фитнес център, персонален треньор и диетолог.

ЦЕНА 450 лв.

Поръчай